רשימת מרכיבים:
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
2 שיני שום קלופות וחתוכות לפרוסות
1 קופסת עגבניות מרוסקות
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות
2 ביצים
כפית כמון
פפריקה חריפהמתוקה
מלח ופלפל
הוראות הכנה:
מטגנים את הבצל והשום עד להשחמתם. מוסיפים את העגבניות והעגבניות המרוסקות לתוך הבצל והשום ומערבבים היטב. שמים על להבה בינונית ומחכים לקבל מרקם חלק של העגבניות. עושים 2 רווחים עגולים על המחבת בין התבשיל ושוברים לשם 2 ביצים. מכסים ומחכים שהביצה תתבשל.