התחברות
מתכונים
אודות
צור קשר
בחירת מוצרים
עמוד הבית
מתכונים
עוף עם אורז בתנור
עוף עם אורז בתנור
כ-5 מנות
רכיבים
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור טחון
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כוס (240 מ"ל) אורז
1/2
כוס (120 מ"ל) שמן
2
תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ
5
כרעי עוף
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות
.
מערבבים בקערית את כל התבלינים
.
מבשלים את האורז בהרבה מים רותחים (כמו פסטה) במשך כ-7 דקות. מסננים ומתבלים את האורז בשליש מתערובת התבלינים
.
יוצקים את השמן לתבנית או לסיר שטוח שאפשר להכניס לתנור. מרפדים את תחתית התבנית בפרוסות תפוחי האדמה ומתבלים אותן בשליש מתערובת התבלינים
.
משטחים את האורז על פרוסות תפוחי האדמה
.
מתבלים את הכרעיים בשארית תערובת התבלינים ומניחים אותן על האורז. יוצקים לתבנית 2 כוסות מים
.
סוגרים את התבנית היטב בנייר אלומיניום ואופים כשעתיים
.
מתכונים נוספים
שקשוקה
קרא עוד >
מרק עדשים ירוקות
קרא עוד >
מרק שעועית
קרא עוד >
התחברות
ראשי
בחירת מוצרים
מתכונים
אודות
צור קשר
×
התחברות
זכור אותי
תפריט נגישות
תפריט ראשי
תפריט צד
Shopcart
תוכן מרכזי
תוכן תחתון
צור קשר
נגישות
מקלדת קיצורי דרך
התאמה לעוורי צבעים
התאמה לכבדי ראיה (שחור)
התאמה לכבדי ראיה (לבן)
חוסם הבהובים
הצהרת נגישות
בטל נגישות